OFFICINALIS
Natuurgeneeskunde Westervoort


0263115740
s
info@officinalis.nl



SPECIALISATIES

Heeft u zich ook wel eens afgevraagd, waarom ondanks onze hygiëne, de welstand en de vele wetenschappelijke mogelijkheden, er steeds meer mensen zijn die aan allerlei verschillende soorten chronische ziekten leiden. Soms verklaarbaar, maar heel vaak ook niet! En niet enkel volwassenen en oudere mensen, maar steeds meer ook onze kinderen.

vervuilde bloem


ALLERGISCHE KLACHTEN:
Het menselijk lichaam beschikt over een zeer belangrijk afweersysteem. Hierdoor kan het reageren op allerlei aanvallen zoals bijvoorbeeld op die van virussen en bacteriën. Bij een allergie heeft het lichaam een hyperactief afweersysteem. Het lichaam reageert op een substantie waarop het niet zou moeten reageren, alsof het aangevallen wordt door negatieve belagers, en zet zijn beschermingsmechanismen in.
s
KLACHTEN NA "GEZONDE" VOEDING:
De kwaliteit van de dagelijkse voeding is mede verantwoordelijk voor het algemeen welbevinden en de kracht van de lichaamseigen afweer. Dit betekend dat wanneer u de verkeerde keuzes maakt met betrekking tot "gezonde voeding", deze "gezonde voeding" ook kan zorgen dat u zich niet zo lekker in uw vel voelt of zelfs ziekmakend kan zijn.
s
KLACHTEN NA VACCINATIE / MEDICATIE:
Iedere persoon reageert op zijn / haar eigen wijze op een vaccinatie / medicatie. Reacties kunnen direct, na enkele uren, maar ook pas weken of maanden later optreden. De klachten kunnen licht van aard zijn en weer voorbijgaan, maar ook zeer ernstig zijn of zelfs blijvende schade veroorzaken.

VITAMINE B12-TEKORT
Vitamine B12-tekort is een serieuze aandoening. Helaas wordt een vitamine B12-tekort niet altijd goed opgemerkt.

 

Afspraak maken!

 


HOME
S
SPECIALISATIES
S
BEHANDELMETHODEN
S
TEAM
S
S
voor meer informatie
OFFICINALIS.NL

 

OFFICINALIS, de Ganzenpoel 24, 6932 LE Westervoort (bij Arnhem), tel 026-3115740, email info@officinalis.nl.
U kunt ons volgen op facebook, google en instagram.